Deuteronam 28:1-14
Autor: Maria Nechita  |  Album: Ploaia târzie  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de Maria18 in 02/07/2024
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 1 vot

                                               Deuteronom 28:1-14

   Binecuvântări autentice și personale

   1. Eu am ascultat și ascult glasul Domnului Dumnezeului meu și împlinesc poruncile Lui cu scumpătate, iar El îmi dă întâietate oriunde duc vestea Lui bună.

   2. Toate binecuvântările Lui intră în moștenirea mea de fiu de Dumnezeu. Ascult glasul Domnului, Dumnezeului meu.

   3. Sunt binecuvântat în orașul ori localitatea mea și binecuvântat în afara lor.

   4. Rodul pântecului meu este binecuvântat generații înaintea mea și este rod în tot ce are viață în familia mea.

   5. Portofelul și conturile bancare sunt binecuvântate în toată familia mea.

   6. Suntem binecuvântați fiecare la plecare și la întoarcerea în familie.

   7. Domnul dă biruință familiei mele asupra oricăror uneltiri ale celui rău, dacă ar încerca să ne atace; pe un drum vor veni împotriva noastră, dar pe șapte drumuri vor fugi dinaintea noastră.

   8. Domnul va face ca binecuvântarea să fie cu mine și familia mea, în cămările mele și în toate lucrurile pe care noi vom pune mâna.

   9. Suntem un neam sfânt, așa cum El Și-a dorit din veșnicie, pentru poporul Lui, care păzește legămintele și poruncile Lui.

   10. Toți cei din jurul nostru vor vedea, că noi purtăm pe Hristos în noi și noi suntem în El, UNA cu El și ne vor respecta.

   11. Domnul mă copleșește cu bunătate, înmulțind rodul pântecului meu generații după mine, căci nu este infertilitate în familia mea. Este binecuvântare peste tot ce are viață, în familia mea, în locul unde El a hotărât să locuim o vreme.

   12. Domnul ne deschide comoara Lui cea bună, cerul, ca să trimită ploaie la vreme, ca să binecuvinteze lucrul mâinilor noastre; vom da cu împrumut, dar nu vom lua cu împrumut.

   13. Domnul ne-a făcut cap și nu coadă, totdeauna sus și niciodată jos, iar noi ascultăm poruncile Lui, iubindu-ne cu căldură unii pe alții și păzind cu scumpătate voia Lui cea bună, plăcută și desăvârșită.

   14. Astfel, nu ne vom abate nici la dreapta, nici la stânga de la fața Lui, pentru că El este singurul nostru Domn și Dumnezeu și Lui Îi vom sluji cu dragoste.

Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 78
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni