Binecuvântează, suflete pe Domnul
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 28/05/2024
    12345678910 0/10 X

                        Binecuvântează, suflete, pe Domnul!

            Profetul Isaia ne-a lăsat scris patima Domnului Isus și „plata” prin care ne-a salvat de la pedeapsa veșnică: 53:5 „Dar El era străpuns pentru păcatele noastre, zdrobit pt. fărădelegile noastre. Pedeapsa care ne da pacea  a căzut peste El, și prin rănile Lui suntem tămăduiți.”

            În Psalmul 23 este un cuvânt de încurajare pentru toți credincioșii: „Chiar de ar fi sa umblu prin valea umbrei morții, NU mă tem, caci Tu Doamne ești cu mine, în Tine mi se încrede sufletul, la Tine strigat și sunt ajutat.”

            În Psalmul 103:3-4 avem siguranța grijei pe care ne-o poartă în fiecare zi: „El îmi iartă toate fărădelegile mele, El im vindecă toate bolile, El îmi izbăvește viața din groapă, El mă încununează cu bunătate și îndurare. El îmi satură de bunătăți bătrânețea.”

            În Psalmul 103:1-2 este mulțumirea cu reverență înaintea acestui Dumnezeu plin de milă și de îndurare: „Binecuvântează, suflete, pe Domnul și tot ce este în mine să binecuvânteze Numele Lui cel sfânt. Binecuvântează, suflete, pe Domnul și nu uita nici una din binefacerile Lui.”

            Domul Isus va avea grija de noi și dacă ne încredem în El, vom vedea gloria Lui. Amin!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 246
Opțiuni