Atenție la „capcane!”
Autor: Virgil Vîrstă  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de virgilvirsta in 09/10/2024
    12345678910 0/10 X

                                        Atenție la „capcane”!

                                         2 Corinteni 4:16-18

            „De aceea, noi nu cădem de oboseală. Ci chiar dacă omul nostru de afară se trece, totuși omul nostru dinăuntru se înnoiește din zi in zi. Căci întristările noastre ușoare de o clipă lucrează pentru noi tot mai mult o greutate veșnică de slavă. Pentru că noi nu ne uitam la lucrurile care se văd, ci la cele care nu se văd, căci lucrurile care se văd sunt trecătoare, pe când cele ce nu se văd sunt veșnice."

            Frații mei, este vremea să ne ridicăm toți ca unul, hotărâți în credință și să nu ne lăsăm influențați de „vânturile” de învățătură care, în mod agresiv intră „comunitatea” noastră creștină, atentând la stabilitatea credinței noastre, care ne-a fost dată o dată pentru totdeauna.

          Satan este foarte șiret și caută pe cine să înșele prin tot felul de „spectacole” și manifestări „duhovnicești”, fluturând uneori „batiste vindecătoare”.

            1 Corinteni 11:13-14 „Oamenii aceștia (care propagă o evanghelie falsă), sunt niște apostoli mincinoși, niște lucrători înșelători, care se prefac în apostoli ai lui Cristos.

            Și nu este de mirare, căci chiar Satana se preface într-un înger de lumină.”

           Nu întâmplător, apostolul Pavel inspirat de Duhul Sfânt ne scrie în Galateni 1:8 în felul acesta: „Dar chiar dacă noi înșine (adică apostolii Domnului), sau un înger din cer ar veni să vă propovăduiască o evanghelie deosebită de aceea pe care v-am propovăduit-o noi, să fie anatema!”

            Apostolii, au propovăduit o Evanghelie curată, pașnică după cuvântul sfânt care ne spune că: Mântuirea noastră va fi în liniște și pace, nu cu scuturări drăcești, cu căderi pe spate, sau hohote de râs până la leșin.

           Doamne, dă-ne înțelepciunea care vine de sus, putere și credință ca să rămânem curați și credincioși până la capăt și ascultătorii de șoapta Duhului să călcăm pe urmele Domnului Isus Cristos.



Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 23
Opțiuni