Despre două mame eroine, într-adevăr
Autor: Laura Daniela Marinau  |  Album: Despre îngeri  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de loredanam in 21/05/2024
    12345678910 10/10 X
Media 10 din 3 voturi

 

1. Prima se numește Daniela Lorena M. și, prin harul Domnului, a născut 20 (două zeci) de copii, între vârsta de 17 și cea de 40 de ani (acum are etatea de 44). Ultimele 3 nașteri au fost prin operație cezariană. (de la fetița Abigail –copilul nr. 18, la care a avut o infecție postoperatorie severă, dar nu sterilizantă). Familia trăiește în Bistreț, județul Dolj, într-o casă cu încălzire centrală, (pe lemne), compusă din: camera părinților (și a copiilor sub 5 ani), a băieților, a fetelor, sufragerie, bucătărie, baie. Cea mai mare fiică, Estera, este căstorită și are, la rândul ei, déjà 3 copii. Nu duc lipsă de nimic, cel puțin în 2018, aveau: un tractor cu care tatăl (presbiter penticostal) lucra pământul familiei, 4 vaci, oi, păsări, etc. Domnul să-i binecuvânte pe toți, în continuare! Căci Domnul, unde dă mulți copii trimite și binecuvântări materiale. Cum îmi povestea un creștin după Evanghelie, tată a 10 copii, așa e și în acest caz dublat: fiecare copil s-a născut cu binecuvântarea lui.

Și a început așa de slăbuț, cu o fiică prematură, cu greutatea la naștere de 900 g! I-au dat numele de Estera, deoarece aproape trei zile a „postit”, (de fapt, nu a fost alimentată), cadrele medicale de la Neonatologie așteptându-se să moară, fiind…„avorton recuperat”, iar proaspăta mămică  nu era bine.

Apoi a avut cel puțin trei sarcini în timpul cărora a stat la pat, ca să nu le piardă (copiii cu numărul 15,16, 17). Dar a născut și doi copii fără dureri, după cum mărturisește. Această mamă româncă-eroină este încă foarte drăguță și tonică, vioaie, o „mamă veselă în mijlocul copiilor săi. Ca pediatră pot mărturisi că toți copiii ei sunt sănătoși fizic, fără malformații sau alte maladii genetice. Sper să fie cu toții credincioși…. Am auzit că în România ar mai exista o mamă, ortodoxă, tot cu douăzeci de copii. Slavă Domnului!

Concluzie: a avea copii mulți e un har de la Dumnezeu, care nu-i e dat oricui. Trebuie doar să nu te amesteci în planul de înmulțire al oamenilor, care este domeniul lui Dumnezeu. Nu credeți în planning-ul medical!

2. A doua este o mămică tot penticostală, care a născut prin operație cezariană 7 copii(câte unul o dată)! Se numește Angela și locuiește în județul Vâlcea. Cel mai mare copil are doar 11 ani, iar sora…e însărcinată cu al optulea. Vă implor, rugați-vă pentru ea!

Atenție! Aici nu propovăduim că „femeia va fi mântuită prin nașterea de fii”! Căci cele ce rămân fecioare pentru Domnul au lucrarea lor, iar femeile căsătorite fără copii sunt mântuite tot prin lucrarea Domnului Isus de la cruce și pot adopta orfani. Dar, cu siguranță, între faptele bune care sunt esențiale femeii creștine se află creșterea copiilor.

Acestea sunt două exemple de predare a vieții în mâna Domnului, de purtare a crucii și de eroism: căci mama-eroină e gata să moară ea, dar nu-și va omorî niciodată pruncul ca să rămână ea în viață! Mamele care mor la nașterea pruncului dorit sunt mame martire, căci tot pentru Domnul Iisus Cristos s-au jertfit. El a zis:

·         „Şi oricine* va primi un copilaş ca acesta în Numele Meu Mă primeşte pe Mine.”

·         * Mat 10:42 Luca 9:48

 

 

 

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 165
  • Gramatical corect
  • Cu diacritice
  • Conținut complet
Opțiuni