Un test de credință
Autor: Fratele meu și sora mea  |  Album: Mărturii de pe cărarea vieții  |  Tematica: Experiente cu Dumnezeu
Resursa adaugata de Tecarte in 21/09/2024
    12345678910 0/10 X

 

     Am predicat în patria mea africană, Tanzania, mergând într-un sat din casă în casă până am dat de o femeie care stătea zgribulită lângă foc și plângea.

— Sunt aici, ca să-ți vorbesc despre Isus, i-am spus eu, cel care poate să te mântuiască.

— Nu vreau să aud despre Isus, nici despre Dumnezeu. Ieși afară din casa mea! S-a răstit femeia la mine.

— Dar de ce Îl urăști așa de tare pe Dumnezeu?

— Soțul meu m-a părăsit, l-a convins pe patronul meu să mă concedieze și am rămas fără serviciu, cu 3 copii. N-am bani, n-am nici un rost, aștept să mor.

     Atunci mi-a venit o idee:

— Vreau să fac cu dumneata o înțelegere. Mă voi ruga special pentru situația ta și timp de 7 zile să crezi în Dumnezeu, să-I ceri ajutorul. Să considerăm că ești mântuită o săptămână, și dacă în aceste zile nu-ți vine Dumnezeu în ajutor, eu voi veni după o săptămână să-mi spui. Deci roagă-te de acum înainte, citește zilnic Biblia și încrede-te în ajutorul Său.

     După o săptămână, am revenit. Am găsit-o în ușă, așteptându-mă cu nerăbdare. Imediat începu să-mi povestească:

— Știi că m-am îndrăgostit de Isus? N-aș mai putea trăi fără El. Cum am putut să fiu așa proastă până acum. Iată ce s-a întâmplat. După două zile, soțul meu a revenit acasă. Zice că dintr-o dată a simțit o putere care l-a desprins de ibovnica lui și a sărit din patul ei, alergând 15 km până la mine, aici. Pentru că a plecat într-o ținută cam lejeră, unii au fugit după el și l-au fotografiat. Ne-a cerut iertare mie și lui Dumnezeu, iar eu l-am îndemnat să-l slujească pe Domnul Isus și astfel acum suntem o familie fericită.

 

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 127
Opțiuni