17 mai - Ziua internaționala de luptă împotriva homofobiei
Autor: Ștefan Zambo  |  Album: fara album  |  Tematica: Diverse
Resursa adaugata de 12345 in 17/05/2024
    12345678910 0/10 X

 nu te culci cu un bărbat cum se culcă cineva cu o femeie. Este o urâciune”.  (Leviticul 18:22)

  Pe 17 mai este și Ziua Internațională de Luptă Împotriva Homofobiei (La 17 Mai 1990 - Organizația Mondială a Sănătații (OMS) a scos homosexualitatea din nomenclatorul bolilor). Inițiatorii își propun prin această sărbătoare să atragă respectul pentru comunitatea homosexualilor si lesbienelor.

Principalul motiv pentru care creștinii practicanți sunt pentru familia tradițională și împotriva demersurilor făcute de comunitățile LGBT, ține de Sfânta Scriptură. Dar sunt și motive extra-biblice pentru a fi coservatori în ce privește căsătoria. Iată câteva motive inspirate de un material publicat de Alianța Familiilor din România:

1-Neagă scopul principal al căsătoriei: perpetuarea rasei umane și creșterea copiilor. Căsătoriile dintre persoanele de același sex crează o uniune care e inerent sterilă. Dacă „soții” vor un copil, ei se lovesc de imposibilitatea naturală și trebuie să folosească mijloace artificiale (reproducerea asistată cu terț donator).

2-Comportamentul homosexual nu este înnăscut. Pentru a obține sustinere, activiștii homosexuali exploatează mitul existenței unei gene gay în corpul omului; în consecință, comportamentul homosexual ar fi inevitabil și de neschimbat. Dovezile disponibile în prezent sugerează că identitatea sexuală este determinată de influențe de mediu, familie și factori personali.

3-Încalcă legea naturală. Unirea dintre doi bărbați sau două femei  neagă diferențele biologice, fiziologice și psihologice, care sunt evidente, între bărbați si femei, diferențe care își află completarea în căsătorie.

4-Căsătoria între părinți de acelasi sex ignoră interesul superior al copilului.  Sute de studii arată că este în interesul suprem al copilului să fie crescut de tatăl și de mama sa, părinții lui naturali.

5- Boli trupeşti şi psihologice induse de stilul de viaţă homosexual. În cotextul acesta putem aminti  durata medie de viaţă extrem de redusă a homosexualilor. Aceştia trăiesc cu peste douăzeci de ani până în treizeci de ani mai puţin decât persoanele heterosexuale.

6-Pericolul depopulării. Dr. Bioetician Virgiliu Gheorghe vorbește în cartea sa „Faţa nevăzută a homosexualităţii” despre “un uriaş pericol al disoluţiei, al extincţiei civilizaţiei noastre”.

7-Promovează un stil de viață imoral.  Vulgaritatea, obrăznicia și ura sunt un mod de viață în comunitățile LGBT.

8-Transformă un rău moral într-un drept civil. Activiștii homosexuali prezintă argumentul în favoarea căsătoriei între persoane de același sex ca pe o problemă de drepturi civile, asemănătoare cu lupta pentru egalitatea rasială din perioada anilor 1960. Acest argument este fals.

9-Limitează libertățile celorlalți. În orice situație în care căsătoria interferează cu societatea, statul va pretinde că toți cetațenii să-și trădeze conștiința, acceptând ceea ce contravine concepției lor.

10-Legalizarea căsătoriilor homosexuale deschide ușa legalizării altor comportamente aberante. ( exemplu: poligamia, relațiile incestuoase sau pedofile, sau alte „legături de iubire”)

   CONCLUZIE:  Trăim vremea unui război ideologic, de sorginte satanică, împotriva omului și împotriva lui Dumnezeu. Căsătoria între persoanele de același sex este o insultă la adresa lui Dumnezeu și un mare rău social. Relațiile de acest tip sunt o degenerare rasială. Ca și atitudine, să arătăm compasiunea noastră acestor oameni. Să ne ferim de acest păcat, iar când avem ocazia să ne ridicăm și să condamnăm acest stil de viață imoral. “…nu luati deloc parte la lucrările neroditoare ale intunericului, ba încă mai degrabă osândiți-le”. (Efes. 5:11) Să credem că Dumnezeu poate să le schimbe mintea celor prinși în mreajele diabolice. Să ne rugăm ca Domnul să ne păzească, pe noi și copiii noștri de aceste deviații. Să ne implicăm în acțiunile sociale care au ca scop promovarea Familiei tradiționale și împiedicarea legalizării imoralității.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 158
Opțiuni