Alegeți viața!
Autor: Andreea Cozma  |  Album: fara album  |  Tematica: Evanghelizare
Resursa adaugata de deea_iacob in 06/06/2024
    12345678910 0/10 X

Calea pocăinței depinde și de noi oamenii dacă o alegem sau nu? Sau depinde numai de Dumnezeu?

Nu, nu depinde numai de Dumnezeu, este alegerea ta, alegerea mea, alegerea fiecăruia.

Domnul Isus a plătit un preț ca să ne poată răscumpăra din această stare de păcat. Dacă nu plătea El prețul noi am fi fost pierduți, a nimănui și diavolul și-ar fi bătut joc de noi, cum și face cu cei care sunt în umbra morții și în întunericul de afară. Ce așteptați cei mai mulți dintre voi? Cine vreți să vină să vă roage să intrați pe calea îngustă? Depinde foarte mult și de voi. Domnul nu dă pe nimeni afară.

Ioan 6:37 

Tot ce-Mi dă Tatăl va ajunge la Mine și pe cel ce vine la Mine nu-l voi izgoni afară.

Predăți viața în mâna Lui, căci durerea ta nu va fi mai mare lângă El decât cum este acum când ești pierdut. Împacă-te cu Dumnezeu și nu vei regreta. Dar dacă nu vii la El, mânia Lui rămâne peste voi, cei care nu vreți să ascultați și să vă întoarceți din întunericul lumii la lumina Lui. Nu vă temeți de păcate, El le șterge pe toate. Si când a șters păcatele tale te-a și făcut o ființă nouă, și această ființă nouă nu mai poate să păcătuiască fiindcă în El nu este păcat. De aceea nașterea pe care o primim de la El este din Dumnezeu și nici noi nu mai putem să păcătuim fiindcă ne asemănăm cu Tatăl.

Nu vă pierdeți, căutați, căutați voia Lui cât încă se mai poate, zilele s-au scurtat, El este pe drum, va veni să judece lumea și pe cei ce locuiesc pe ea.

Da, prieten drag, da, frate și soră, da, și pentru cel pierdut și da și pentru oaia rătăcită, depinde foarte mult de alegerea fiecăruia, depinde ce alegi azi. Viața sau moartea. Alege viața ca să trăiești și în veșnicie. Nu alege viața din lumea aceasta căci vei merge în pierzare în focul veșnic.

Doamne ai milă de noi!

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 257
Opțiuni