Păcatele de azi .Sodoma și Gomora
Autor: Andreea Cozma  |  Album: fara album  |  Tematica: Evanghelizare
Resursa adaugata de deea_iacob in 06/08/2024
    12345678910 0/10 X

Din ce pricină a adus Domnul potopul pe pământ și a nimicit cetățile Sodoma și Gomora? Oare nu din pricina noastră și a păcatelor noastre? Tot așa se întâmplă și se va întâmpla și la venirea Lui. Vom mânca, bea, și toate lucrurile care le facem zi de zi. Si deodată va veni El. Cine va fi gata va fi luat la cer și cine nu …se va întâmpla ca în zilele lui Noe și ca în cetățile Sodoma și Gomora. Deși astăzi, ziua de azi este ca și în acele vremuri plină de silnicie și păcate mari, suntem înglodați de păcate, dar îndurarea Tatălui din cer este peste noi încă o zi. Astăzi dacă auziți glasul Domnului nu vă împietriți inimile ci mai degrabă smeriți-vă, căiți-vă și veniți la pocăință căci zilele s-au scurtat și El vine, da vine curând și vai de acela pe care îl va găsi nepregătit. Acum suntem în harul dragostei dar la vremurile de sfârșit va veni ca un judecător și va pedepsi pe fiecare după faptele lui. Gândiți-vă cum este un om plin de dragoste, dar dragostea Lui este mai mare decât al unui om, nu se poate compara căci nimeni nu iubește ca și El și nici nu înțelege omul precum El. In vremurile de acum este plin de dragoste și bunătatea.

Apoi gândiți-vă la un judecător, cum se poartă când ești în fața lui la judecată, cât de aspru se poartă cu tine în special când ești vinovat. Ei, așa va fi și Domnul Isus în vremurile din urmă când va veni să judece lumea după faptele fiecăruia dintre noi.

Azi ai de ales, încă mai este timp să intri în vremurile de har pline de dragoste care vine din Dumnezeu.

Sau alegi să trăiești în păcate și pofte după inima ta și să fii judecat.

Ioan 3:17-21

Dumnezeu, in adevăr n-a trimis pe Fiul Său în lume ca să judece lumea, ci ca lumea să fie mântuită prin El. Oricine crede în El nu este judecat, dar cine nu crede a și fost judecat, pentru că n-a crezut în Numele singurului Fiu a lui Dumnezeu. Si judecata aceasta stă în faptul că odată venită Lumina în lume, oamenii au iubit mai mult întunericul decât lumina, pentru că faptele lor erau rele. Căci oricine face răul urăște lumina și nu vine la lumină ca să nu i se vădească păcatele. Dar cine lucrează după adevăr vine la lumină pentru ca să i se arate faptele, fiindcă sunt făcute în Dumnezeu.

Până în acest moment nu au fost adăugate comentarii.
Statistici
  • Vizualizări: 309
  • Favorită: 1
Opțiuni